Les farmàcies de Tarragona participen en la 8a recollida de medicaments

A la província de Tarragona s’ha rebut la sol·licitud de 1.000 medicaments per part de diferents entitats

Per . Actualitzat el

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) participarà, per quart any consecutiu, en la 8a Jornada de Recollida de Medicaments organitzada pel Banc  Farmacèutic, l’ONG de la farmàcia. Aquesta acció es desenvoluparà demà dissabte 14 de  febrer a 21 oficines de farmàcia de la província de Tarragona.

La jornada consisteix en una recollida de medicaments que compra el ciutadà a l’oficina de  farmàcia i dóna a l’ONG Banc Farmacèutic que posteriorment facilita a entitats assistencials  de la zona gratuïtament. Voluntaris del Banc Farmacèutic estaran presents a totes aquelles  oficines de farmàcia que hi participen, per explicar la iniciativa als ciutadans i animar-los a  comprar algun dels medicaments sol·licitats per les entitats assistencials.

Concretament, a la província de Tarragona s’ha rebut la sol·licitud de 1.000 medicaments  per part de les entitats: AEC-Gris (Reus), Associació Moriah (Alcover), Caritas Montblanc i  Fundació Bonanit (Tarragona).

Amb aquesta campanya, que també es portarà a terme a d’altres ciutats com Madrid,  Sevilla, Barcelona, Girona, Lleida, Granada, Málaga, Saragossa i Badajoz, l’ONG Banc  Farmacèutic es necessita recollir més de 30.000 fàrmacs. Entre els fàrmacs més  sol·licitats destaquen antisèptics i desinfectants, analgèsics, productes per al refredat  antiinflamatoris, laxants i alguns productes de parafarmàcia, com ara termòmetres, locions  per a pells atòpiques i apòsits.

Podeu conèixer  les farmàcies de la província on es podrà col·laborar amb aquesta iniciativa al següent link: http://www.bancofarmaceutico.es/farmacias-que-colaboran-con-banco-farmaceutico/