La sala d’exposicions Lluís Icart estrena nova imatge

Per . Actualitzat el

El passat divendres 6 de febrer la sala d’exposicions Lluís d’Icart va estrenar nova imatge identificativa amb un logotip exclusiu i propi de la sala, a més d’un plafó informatiu i d’una lona gràfica. L’objectiu és dinamitzar la sala i elevar la qualitat d’aquest espai cultural torrenc.

També s’ha col·locat una estructura gràfica amb lluminària pròpia a l’entrada de la sala d’exposicions, al camí de l’Era, amb dos espais diferenciats: una part amb informació corporativa on hi consta una cronologia del Castell dels Icart de Torredembarra, a més d’una breu història de l’espai expositiu, i una altra, més dinàmica i variable, per informar de la mostra que s’està duent a terme i de la llista anual de totes les activitats programades.

També s’ha col·locat una lona gràfica a la façana amb el nom i logotip de la sala, per garantir la màxima visualització per part dels vianants.