La Guàrdia Civil de Tarragona immobilitza més de 51.000 quilos d’aliments i begudes

En el marc d’una operació contra el comerç i la distribució il·legal de productes alimentaris

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Civil de Tarragona va realitzar ahir un total de 19 inspeccions a Tarragona contra el comerç i la distribució il·legal de productes alimentaris en què es van intervenir més de 51 tones d’aliments i begudes que incloïen tota mena de productes com licors, carn, peix i marisc. L’objectiu principal de l’operació era detectar activitats irregulars de productes que entren al mercat alimentari i que no compleixen els requisits de seguretat alimentària, com l’adulteració i la venda de productes caducs o en mal estat, o el transport, distribució i emmagatzematge d’aliments sense control sanitari o que no respecten els requisits legals que s’exigeixen.

En les 19 inspeccions dutes a terme en locals de venda i distribució de productes alimentaris i establiments hotelers s’han realitzat 25 propostes de sanció administrativa.