El recinte firal mostrarà 30 dinosaures a mida real

Dins de l’exposició itinerant sobre l’home neandertal ‘Prehistoric Tour’, que arriba a la ciutat els dies 21 i 22 de febrer

Per . Actualitzat el

El pròxim 21 i 22 de febrer es podrà veure al recinte firal de Tarragona Prehistoric Tour, una mostra itinerant que ja ha visitat altres ciutats europees amb un gran èxit i que permet el visitant endinsar-se en l’època prehistòrica i veure 30 dinosaures a mida real, la reproducció d’un mamut llanut i escenes de la vida de l’home de Neandertal.

L’exposició està formada per una important col·lecció privada de fòssils i esquelets. Durant el recorregut, l’Home del Neandertal ens convidarà a conèixer la seva vida diària, com era la seva alimentació, la caça del mamut, la vida a les cavernes i els seus ritus i costums.

Prehistoric Tour ha visitat diferents ciutats d’Europa i ha assolit un rècord de públic a ciutats com Bèlgica, amb 300.000 visitants.

Les entrades tenen un preu de 6€ (gratuïta per als menors de 2 anys) i es podran adquirir a l’entrada de la mostra els mateixos dies 21 i 22 de febrer, d’11 a 14 h i de 17 a 21 hores.