4.000 persones reben ajuda de set projectes socials a Tarragona

La convocatòria 2014 de l’Obra Social de “la Caixa” hi ha destinat prop de 150.000 euros

Per . Actualitzat el

Set programes tarragonins d’ajuda a persones socialment vulnerables han rebut diners des de l’entitat bancària gràcies a la convocatòria anual del Programa d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials. Les àrees que s’han contemplat són: Promoció de l’autonomia i atenció a la discapacitat i dependència, Habitatges temporals d’inclusió, Lluita contra la pobresa i l’exclusió, Inserció sociolaboral, Acció social i interculturalitat i Art per a la millora social. La finalitat d’aquests projectes és millorar la situació social i evitar el risc d’exclusió de certs sectors de la societat.

La Convocatòria 2015 està oberta des del mes de gener. Els projectes que vulguin formar-ne part ja poden presentar la seva sol·licitud, sempre i quan encaixin en les directrius i objectius del projecte proposat per aquest any.