El CAR de Salou acull una aula d’educació sanitària

L’Ajuntament de Salou finança part d’aquesta sala, que ha significat una inversió de més de 4.000 euros.

Per . Actualitzat el

El centre d’Alta Resolució de Salou ha destinat un espai de la primera planta a crear una aula d’educació sanitària, la qual ha estat finançada, en part, per l’Ajuntament de Salou, amb una inversió que supera els 4.000 euros.

A més, des de la regidoria de Salut Pública, també s’ha fet una donació de material sol·licitat pel centre per tal de millorar alguns dels equipaments i serveis de què disposa el CAR, i que pugen uns 2.000 euros més. En aquest sentit, s’ha comprat material divers, entre el qual 4 pulsioxímetres pediàtrics, a més d’altres materials d’oficina i ofimàtica.

La nova aula es destina, sobretot, a la formació que les llevadores i les infermeres duen a terme amb les dones embarassades i que han generat un nou espai que estava sense servei, atès que eren consultes que no tenien un ús concret.