Una exposició mostra com era Europa fa un milió d’anys

La mostra, produïda per l’IPHES d’Eudald Carbonell, es pot veure al Circ romà de Tarragona

Per . Actualitzat el

La volta llarga del Circ romà de Tarragona acull a partir d’avui l’exposició Europa fa un milió d’anys, que  mostra, a través de plafons i reproduccions, com es van configurar progressivament els actuals continents i com les variacions climàtiques van determinar l’aparició d’una vegetació i fauna específiques –entre les quals l’espècie humana-, en diferents localitzacions geogràfiques.

L’exposició ha estat produïda per l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social i arriba a la nostra ciutat  per iniciativa d’Europe Direct Tarragona i la col.laboració de l’Ajuntament de Tarragona i l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació.

La inauguració ha anat a càrrec de l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i el director de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), Eudald Carbonell,  A l’acte també hi assistit Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, i el comissari de l’exposició Lluís Batista.