Salou s’inunda de confeti amb una nova edició del Cós Blanc

Per . Actualitzat el

El joc de llums, el confeti, la música i la gresca van inundar Salou el passat dissabte al vespre. Les 28 colles participants van desfilar en el punt àlgid de la festa d’hivern per l’escenari del carrer Ciutat de Reus i carrer Barcelona sense cap mena d’incident. Més de 120.000 watts de so i més de 500.000 de llum làser-xou van convertir els carrers de la població en una discoteca a l’aire lliure.

Així, la capital de la Costa Daurada va tornar a viure una nova edició de l’acte més multitudinari de la Festa Major d’Hivern, el Cós Blanc, amb una desfilada que va congregar més de 32.000 persones, segons fonts de la Policia Local. Un ampli dispositiu de més de 250 persones va vetllar pel bon funcionament de la desfilada que va comptar amb 28 carretel·les i més de 2.500 persones participant directament. La festa, la música i el ball van ser els protagonistes juntament amb les 25 tones de confeti que es van llançar pels 20 canons instal·lats al llarg del carrer Ciutat de Reus. La sonorització d’aquest esdeveniment equival al muntatge de deu concerts units en els més de 350 metres del carrer per on passa la desfilada.