PortAventura acollirà la Nit Empresarial 2015 de CEPTA

Enguany inclourà les intervencions de l’economista Emili Duró i el president de la Generalitat, Artur Mas

Per . Actualitzat el

Tot està a punt per una nova edició de la Nit Empresarial de la CEPTA, que enguany canvia d’escenari i es durà a terme al Centre de Convencions de Port Aventura. Després de tres anys consecutius a FiraReus, la trobada del sector empresarial de les comarques de Tarragona opta per seguir la seva rotació pel territori i escull aquest emplaçament de la Costa Daurada, en un entorn singular de l’activitat econòmica i empresarial de la província.

L’acte començarà a les 19:30 hores de la tarda i comptarà amb un bloc de reconeixements a empreses i associacions que han destacat durant aquest 2014 per la seva trajectòria i per l’entrega dels Guardons CEPTA, els premis que la confederació empresarial entrega cada any a aquelles organitzacions que, per algun motiu o un altre, han excel·lit en la seva tasca. Les empreses que desitgin postular-se per obtenir algun dels guardons que s’entregaran en la jornada ja poden presentar les seves candidatures.

Com cada any, CEPTA entregarà el reconeixement més important de la nit, el Guardó d’Honor CEPTA, a una empresa que hagi tingut especial significació durant l’any passat. Enguany, l’organització ha afegit tres guardons nous als que s’entreguen habitualment:

GUARDÓ A L’ECONOMIA SOCIAL
Per les empreses privades o mixtes que hagin implantat o tinguin implantats el 2014 programes d’actuació d’aord amb l’interès col·lectiu dels seus integrants, ja sigui econòmic i/o social.

GUARDÓ A L’ECONOMIA COL·LABORATIVA
Per empreses i entitats de titularitat privada o mixta que comparteixen béns i serveis preferentment a través de plataformes digitals amb l’objectiu que es millori l’ús dels recursos existents i la rendibilitat de les empreses. En són exemples actuals empreses del sector immobiliari, de transport de mercaderies i/o persones, financers, roba i calçat, oci en sentit ampli.

GUARDÓ A LA PROMOCIÓ D’ACTIVITAT EMPRESARIAL
Per l’empresa, grup d’empreses o entitat de titularitat pública, privada o mixta, que catalitzi, impulsi, incentivi o promogui la creació, consolidació i promoció d’empreses amb l’objectiu d’aconseguir el desenvolupament econòmic i social d’una localitat o comarca de la província.

Les empreses que vulguin optar a qualsevol dels Guardons CEPTA d’enguany ja poden enviar les seves candidatures a l’enllaç habilitat a la pàgina web de CEPTA: www.cepta.cat.

L’entrega dels reconeixements centrarà el primer bloc de l’acte, que es clourà amb els parlaments de les entitats organitzadores de l’acte, CEPTA i l’Ajuntament de Salou, i d’alguns dels convidats d’honor de l’acte, entre els quals s’hi inclou el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

Segona part: bloc acadèmic

La trobada empresarial d’enguany gira entorn del concepte de lideratge, el lema que centrarà el bloc acadèmic que clourà aquesta nova edició de la trobada empresarial de les comarques de Tarragona. En aquesta segona part de la Nit Empresarial, els assistents podran gaudir de la intervenció de l’economista Emili Duró.

Emilio Duró Pàmies és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i per l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE) i Màster en Administració d’Empreses per ESADE. Empresari, membre de diversos Consells d’Administració i exdirectiu de diferents empreses. Des de fa més de 25 anys treballa com a consultor, assessor i formador en les primeres empreses del País. El convidat d’aquest any a la Nit Empresarial col·labora habitualment com a convidat extern i professor associat, en universitats i escoles de negoci nacionals i internacional i ha exposat les seves teories en diversos articles i aparicions en els mitjans de comunicació. Els seminaris i conferències que imparteix, en la seva gran majoria, estan enfocats al desenvolupament d’actituds proactives, la preparació davant l’increment de l’esperança de vida i la nova gestió del temps.

La part final del bloc acadèmic constarà d’una taula rodona en la qual està previst que hi participin diverses representants del món empresarial, pendents de confirmar. Aquesta última part de l’acte estarà conduïda per la periodista Núria Solé. Finalitzada aquest segon tram de la Nit Empresarial 2015, els assistents podran gaudir d’un ‘cocktail’ a peu dret.