Jornades de l’Institut Municipal de Serveis Socials per millorar les competències dels seus treballadors

Els participants comparteixen coneixements i experiències professionals amb els seus companys

Per . Actualitzat el

L’Insitut Municipal de Serveis Socials ha creat una Comissió pel Coneixement, gràcies a la iniciativa dels seus propis treballadors, que vol aconseguir un espai on es comparteixin experiències pròpies que puguin ser enriquidores en l’àmbit laboral. Durant l’any, es faran 3 intervencions on es tractaran temes relacionats amb la tasca d’atenció social que realitzen. La Comissió creu que “a través d’aquests petits exercicis de pensar, reflexionar i intercanviar serveixin per aprendre, anar endavant i millorar cadascú en la seva personal competència i responsabilitat”.

La primera trobada es va dur a terme al desembre de l’any passat i va aconseguir reunir prop de 100 membres de l’equip de l’IMSST. Les activitats es basaran en dinàmiques de treball en grup per  enfortir de manera pràctica les competències professionals dels participants.