Calafell renovarà dos parcs infantils més

Es tracta dels que estan situats a les urbanitzacions de Mas Romeu i Calafell Park

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Calafell renovarà els parcs infantils de les urbanitzacions de Mas Romeu i Calafell Park, amb els quals ja s’hauran renovat, durant els últims quatre anys, 16 dels 28 parcs infantils que hi ha al municipi.

Al parc infantil de Mas Romeu es posarà terra de cautxú a gairebé tot el recinte i es crearà una petita zona, envoltada de fusta, perquè els nens i nenes també puguin jugar amb la sorra. A més, es restaurarà la tanca que envolta tota l’àrea infantil. Pel que fa al parc infantil de Calafell Park, es dividirà l’espai en dues zones diferenciades: d’una banda, una zona de jocs infantils, que s’ampliarà amb la incorporació de la part de l’espai que fins ara era de formigó, i que ara serà tota de de cautx, i per una altra banda, una petita plaça, pavimentada i amb bancs per seure. Igual com en l’anterior parc, també es restaurarà la tanca que envolta aquest recinte.