Sara Gimeno serà la nova directora d’ONCE Tarragona

L’antiga directora ha deixat el càrrec per ocupar la direcció de Vilanoca i La Geltrú

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, serà l’encarregat de presidir l’acte del canvi de direcció de l’ONCE. Afiliats, venedors vinculats a l’agència i diferents membres de l’organització acompanyaran a Sara Gimeno en el nomenament en el seu nou càrrec. Juany Fuentes era qui ocupava el càrrec durant els últims anys, però arran del trasllat a una atra seu, l’organització ha hagut de buscar una nova directora.

Gimeno va afiliar-se l’any 1990 i va iniciar la seva carrera laboral l’estiu de 2007 com a responsable de gestió pressupostària a la Delegació Territorial a Catalunya. Però al cap de tres anys, va passar a ser cap de la Unitat de Recursos Humans i Serveis Sanitaris a la Delegació de Tarragona, Finalment, l’any 2013, va ser nomenada sotsdirectora de la direcció de l’ONCE a Tarragona.