El Carnaval Xurigué espera una participació de més de 18.000 persones

Del 12 al 15 de febrer tindran lloc les rues dels tres nuclis de població

Per . Actualitzat el

Del 12 al 15 de febrer tindrà lloc a Calafell el Carnaval Xurigué, l’únic de la Costa Daurada que fa tres rues en tres dies consecutius. S’espera una participació de més de 18.000 persones, 6.000 en cada rua, 49 carrosses i 25 comparses.

El rei Carnestoltes arribarà a Calafell dijous, 12 de febrer, a les set de la tarda per fer el pregó des de la a la plaça Catalunya, on prèviament hi haurà espectacle infantil i xocolatada per als més petits.
Divendres, 13 de febrer, a les nou del vespre: Rua de Segur de Calafell. Començarà al passeig marítim Sant Joan de Déu (amb c. Loira), seguirà per Carme Desvalls, Pablo Neruda, Av. Catalunya, Pl. Pau Casals, Joan Maragall, i acabarà a Ronda Sant Miquel de Segur.

Dissabte, 14 de febrer, ados quarts de sis de la tarda, al Pavelló Jaume Vilamajó tindrà lloc el Carnaval Infantil de Segur de Calafell, on hi haurà un espectacle infantil per als més petits. A partir de les onze de la nit, sortirà la Rua de la Platja de Calafell, que començarà al carrer Salvador Espriu, i seguirà per Manuel Benet Ortiz, Av. Mn. Jaume Soler, Pintor Mir, Vilamar, Sant Pere, Vilamar, Pintor Mir, Av. Mn. Jaume Soler, pont de l’Estació, Estació i fins a la rotonda de la cruïlla de l’Estació amb la carretera del Sanatori.

I diumenge, 15 de febrer, a dos quarts d’una del migdia, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell tindrà lloc el Carnaval Infantil de Calafell, amb un espectacle infantil. I a partir de les sis de la tarda, tradicional Rua de Calafell, que s’iniciarà al carrer Baix Penedès, i continuarà per c. Andalusia, Jaume Rafel, Rbla. Mn. Jaume Tovella, Pg. de la Unió, Av. del Sanatori, Crta. Estació, Av. Mn. Jaume Soler, St. Pere, Vilamar, Pintor Mir, Mn. Jaume Soler, Manel Benet i Pl. Països Catalans.

Talls de trànsit

El trànsit romandrà tancat per on transcorre la rua i carrers  limítrofs i no podran entrar ni sortir vehicles, des de l’hora indicada fins a la finalització de les rues:

Divendres 13 de febrer, des de les vuit del vespre, al nucli de Segur de Calafell.

Dissabte 14 de febrer a partir de les 2del de la nit, al nucli de la Platja de Calafell.

Diumenge 15 de febrer, a partir de les cinc de la tarda, als nuclis del poble i la Platja de Calafell.