12,7 milions d’euros en 2 anys: esforç inversor en temps difícils

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, dedica una jornada a visitar les obres

Per . Actualitzat el

Aquest matí l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat de la regidora d’urbanisme i Medi Natural, Manuela Moya, i de diversos tècnics municipals han realitzat una jornada de visita d’obres que els hi ha permès analitzar l’evolució de totes les actuacions urbanístiques que en aquests moments s’estan duent a terme al municipi de Vila-seca.

Vila-seca, que en els darrers anys està fent un esforç sense precedents amb la finalitat de superar la crisi, ha procurat, gràcies a la bona gestió econòmica de l’Ajuntament, continuar en la línia d’inversions destinades al servei dels ciutadans. En només dos anys i en temps difícils, entre 2014 i 2015, s’hauran invertit en més d’una seixantena d’obres a Vila-seca, 12,7 milions d’euros.

Tal i com reconeixia l’alcalde de Vila-seca, “aquesta visita ens ha evidenciat que l’esforç inversor al municipi de Vila-seca, sobretot en millores per als ciutadans de tots els barris, no té precedents”, i ha volgut destacar com a equipament de futur, el Parc Cultural del Castell, un espai de més de 5 hectàrees conformat pels dos edificis de propietat municipal, el Celler de la Cooperativa i el Castell de Vila-seca.

Del paquet de 62 obres que s’han presentat en roda de premsa i amb un valor de 12.706.994 euros, 22 són actuacions finalitzades durant l’any 2014 (3.894.109 euros), 22 són obres que s’estan executant en aquests moments (4.536.544 euros) i 20 són projectes que començaran durant aquest any 2015 (4.276.341 euros).

En document annex apareix la relació exacta de les 62 obres del període 2014-2015 i tres fotografies de la visita d’obres: visita a les obres d’urbanització de la plaça de Sant Joan de la Plana, a les obres de renovació de voreres de la Pineda i a les obres de remodelació del Parc dels Aragalls a Vila-seca.