Tornen les Nordic Walking a Calafell

Les excursions s’han convertit en una de les activitats turístiques més atractives del Municipi

Per . Actualitzat el

L’1 de març es donarà el tret de sortida a la 8a temporada de Nordic Walking. Sortides que es faran els dissabtes o els diumenges a primera hora del matí fins al mes d’octubre. A l’estiu, les sortides també podran ser nocturnes per evitar les altes temperatures. Un cop al mes, les excursions també es realitzaran als afores del terme municipal.

L’activitat, organitzada per la Regidoria de Promoció Esportiva i Vilarenc Aqua, té les places limitades i es recomana inscriure’s amb antelació. La caminada nòrdica és un esport de resistència que es practica a l’aire lliure i consisteix a caminar amb l’ajuda de bastons semblants als pals d’esquí.