El programa “La premsa a les escoles” engega la seva sisena edició

Periodistes professionals impartiran xerrades a vuit instituts del Camp de Tarragona

Per . Actualitzat el

Dos periodistes de la demarcació recorreran les aules de l’IES Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant (6 de febrer), IES Ramon de la Torre de Torredembarra (9 de febrer), IES Martí Franquès de Tarragona (9 de febrer), IES de Vila-seca (12 de febrer), IES de Roda de Berà (13 de febrer), IES Martí L’Humà de Montblanc (19 de febrer), Institut de Tarragona (26 de febrer) i IES Joan Segura i Valls de Santa Coloma de Queralt (27 de febrer).

El projecte, impulsat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Obra social “la Caixa”, compta amb 18.000 euros de pressupost i està previst que arribi a Instituts de tota Catalunya. Les sessions tindran una durada d’una hora aproximadament i girarà entorn la importància que té el coneixement de l’actualitat per a la formació integral dels ciutadans. Els convidats exposaran la seva experiència i punt de vista sobre el tema a través de diferents suports com vídeos, portades o notícies. Tot per promoure entre els alumnes l’esperit crític i responsable davant els mitjans de comunicació i donar a conèixer els valors i la feina del periodista.