El programa juvenil Carretera i Manta arriba a la seva 15a edició

S’han presentat més d’una trentena d’activitats formatives i de lleure

Per . Actualitzat el

Els alcaldes de Cambrils, Salou i Vila-seca han renovat el conveni del programa Carretera i Manta. Una col·laboració que es va iniciar l’any 1999 i va dirigida a la població jove de la zona. La iniciativa ofereix un total de 1.125 places repartides en 34 activitats de formació, d’educació en el lleure, formació d’estudis, cursos en l’àmbit sociosanitari, en l’àmbit de les noves tecnologies i diferents cursos com manipulació d’aliments, monitor de menjadors o llengua de signes.

Les activitats de lleure inclouen cinc sortides a la neu, visitar el saló del manga, partits de pàdel, escola de castells, la lanparty i la festa Partycipa. Per la seva part, els cursos de l’oferta formativa estan reconeguts oficialment i de prestigi per a poder accedir al mercat laboral.

El conveni, explica Mercè Dalmau -alcaldessa de Cambrils-, té l’objectiu de “treballar conjuntament per al creixement i benestar dels joves dels tres municipis”, S’han invertit 104.022 euros entre els tres consistoris. Josep Poblet, alcalde de Vila-Seca, destaca la coordinació entre els equips de joventut i veu clarament “l’èxit del programa i de la societat del futur”