Forma’T 2017 arrenca amb un curs d’arbitre de tennis

El projecte té per objectiu apropar al territori la formació esportiva reglada tant en l’àmbit tècnic com arbitral

Per . Actualitzat el

Les instal·lacions del Club de Tennis Tarragona, seu de la competició de tennis durant els Jocs del 2017, han acollit els dies 3 i 4 de febrer un curs d’àrbitre nacional, organitzat per la Reial Federació Espanyola de Tennis en col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis.

Aquest curs, que capacita als alumnes assistents per exercir d’àrbitre a l’àmbit nacional i atorga la titulació d’Àrbitre Nacional, dóna el tret de sortida al projecte Forma’T 2017 dels Jocs. Aquest projecte està impulsat des del Departament d’Esports de Tarragona 2017 té per objectiu apropar al territori la formació esportiva reglada i que es cursa a través dels centres educatius i en col·laboració amb les federacions. Aquesta formació no es limitarà només a l’àmbit tècnic sinó que s’ampliarà a l’esfera arbitral.

En aquest sentit es preveu que durant els anys 2015, 2016 i 2017, es puguin oferir els Nivells I, II i III d’algunes modalitats esportives les federacions de les quals hi estiguin interessades, comptant amb l’assessorament de l’Escola Catalana de l’Esport.

El projecte Forma’T 2017 està vinculat al llegat dels Jocs a través de participar en la millora de l’esport de base del territori i la formació dels seus tècnics i àrbitres.