Els administradors de finques celebren la mesura contra els adhesius de serrallers

Reclama que les sancions es puguin ampliar a altres ciutats del territori

Per . Actualitzat el

El Col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona (COAFT) valora positivament la mesura presa d’ampliar recursos a les ciutats de Tarragona i Reus, per eradicar la proliferació d’adhesius publicitaris a les comunitats. Tanmateix, el COAFT reclama que aquesta mesura es pugui ampliar  a altres ciutats i municipis de la provincia de Tarragona per unificar la proposta al territori.

El Col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona afirma que destinar recursos policials i sancions per eradicar la proliferació d’adhesius publicitaris servirà per evitar problemàtiques d’incivisme que s’estan duent a terme a moltes comunitats de la província de Tarragona i minimitzar les queixes veïnals.

El president de la COAFT, Esteve Martí, destaca que aquesta mesura presa als municipis de Reus i Tarragona, són “essencials per oferir un bon servei a les comunitats i veïnat de les ciutats”. Martí apunta que “aquesta ordenança cívica municipal s’hauria d’extendre a tots els municipis de la província de Tarragona i d’arreu del territori català per unificar l’estratègia per evitar les males pràctiques de professionals i afavorir a les comunitats de veïns.