El menjador de la gent gran d’El Vendrell dóna 1.200 àpats més que l’any passat

El servei funciona des de 1998 amb menús nutritius a preus assequibles

Per . Actualitzat el

La Residència d’Avis de la Munyaneta fa més de 15 anys que ofereix la possibilitat de dinar de dilluns a dissabte menús saludables i equilibrats per una quantitat de diners molt raonable. El servei va dirigit a aquelles persones que tenen algun tipus de necessitat o desitgen menjar bé en un espai compartit amb altres persones. El menjadors també compta amb un servei a domicilia per a totes aquelles persones que, per alguna circumstància, no puguin arribar fins a la residència.

Durant els últims anys, el nombre d’assistents ha seguit augmentant. L’any 2013, es van servir 5.394 àpats mentre que el darrer any la xifra va ascendir fins als 6.578. Aquestes dades reflecteixen la consolidació i la bona acollida de la iniciativa, que segons la regidora de Gent Gran d’El Vendrell, Eva Moreno, és degut a “la qualitat del menjar, el bon servei que s’ofereix i el cost assequible dels àpats”. A més, Moreno explica que el fet de compartir l’espai amb més gent comporta beneficis pels usuaris.

Per poder accedir al servei de menjador s’ha de disposar de la Targeta de Gent Gran i reservar un dia abans.