El Carnaval de Cunit presenta el cartell oficial de la festa

L’acte s’ha dut a terme a Vilafranca del Penedès per donar suport a la seva candidatura per ser capital de la cultura catalana 2015

Per . Actualitzat el

Cunit ja té a punt tots els detalls per una de les festivitats més esperades de l’hivern, el Carnaval. Entre el 12 i el 18 de febrer, es podrà gaudir de rues, guerres de confeti, actes festius i activitats pels més petits. Un programa que vol estar a l’altura pels més de 50.000 assistents que s’esperen. Per poder fer front a l’arribada de ciutadans d’altres poblacions, l’Ajuntament ha augmentat les mesures de prevenció i de seguretat, especialment durant la Gran Rua de Carrosses i Comparses perquè tothom pugui gaudir de la festa. A més, durant la tarda-nit de dissabte el Servei de Rodalies Catalunya de la Generalitat oferirà més freqüència de trens per assegurar la fluïdesa de persones.

El regidor de Turisme i Patrimoni, Jaume Casañas, i el regidor de Relacions Institucionals, Pedro Ruiz, juntament amb representants de la Coordinadora de Colles de Carnaval de Cunit han aprofitat l’acte de suport a Vilafranca del Penedès per presentar el cartell del Carnaval de Cunit de 2015. Casañas ha explicat que ser a Vilafranca és un gest que tant l’Ajuntament de Cunit com a institució, Cunit com a municipi i el Carnaval com a festa d’interès turístic, volíem fer sense cap mena de dubte. Fer-nos costat i fer Penedès en aquests moments és clau per a tirar endavant els nostres municipis i els nostres atractius.