Inaugurat el primer Espai de Crowdworking de Catalunya: Green M1

Es tracta d’un espai dissenyat per transformar idees i projectes emprenedors d’alt potencial en negocis econòmicament

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de Telefònica Open Future, Luís Solana, han signat un conveni de col·laboració adreçat a promoure l’emprenedoria de base tecnològica, mitjançant la plataforma Open Future, que és una aplicació ‘on-line’ a través de la qual les entitats públiques, de la mà de Telefònica, vehiculen el llançament de reptes. Aquests reptes han de respondre a demandes reals d’administracions o empreses que cerquin una solució de base tecnològica per donar alternatives a necessitats reals de les seves administracions.

El programa Open Future té com a objectiu captar el talent innovador i posar-lo en contacte a través d’una plataforma online. La plataforma permet que emprenedors, empreses i entitats de tot el món comparteixen idees i projectes i els treballin de forma col·laborativa.

A més de la signatura del Conveni, s’ha inaugurat l’espai crowdworking on els emprenedors podran treballar la seva idea de negoci i on es desenvoluparan xerrades, tallers i esdeveniments. Tarragona Open Future es converteix en el primer espai crowdworking de Catalunya, un centre d’emprenedoria ubicat a l’Espai Tabacalera, impulsat per Telefònica i l’Ajuntament.

Tarragona Open Future constitueix el marc de suport vertebrador de l’ecosistema d’emprenedoria de la regió que vol propiciar la col·laboració dels diferents agents públics i privats de Tarragona per tal que contribueixin al foment, la consolidació i el creixement d’idees i startups; al mateix temps oferirà tutela i guia als emprenedors locals per al desenvolupament de les seves accions i fomentarà la innovació i la creativitat a les empreses per tal que siguin més competitives i generin llocs de treball de qualitat i riquesa.