El PP insisteix en el control sobre tots els locutoris

Alejandro Fernández sospita que alguns financen l’Estat Islàmic

Per . Actualitzat el

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, ha exigit una investigació a fons dels locutoris i carnisseries que, basant-se en la informació que publicava el diari ‘El País’ en l’edició del passat diumenge, formen part de la xarxa de finançament del terrorisme gihadista Hawala, i es tanquin tots els que estiguin relacionats amb aquesta xarxa.

El rotatiu situa Tarragona com una de les zones de la xarxa on es recapten fons per finançar els atemptats de l’Estat Islàmic.

Alejandro Fernández ha insistit que cal evitar que Tarragona es converteixi en una centre d’activitats gihadistes i que per això és necessari frenar «l’efecte crida», limitant les llicències de locutoris, kebabs i investigant les ja existents, així com evitar la instal·lació a la ciutat de més mesquites. «Aquest és el meu compromís si els tarragonins m’elegeixen com a alcalde».

El popular ha reclamat «mesures contundents» per «aturar la sensació d’inseguretat que s’ha instal·.lat a la ciutat darrerament, amb episodis com aquest o com el del Parc Central del passat 24 de gener».

Queixes pel cas Parc Central

Precisament arran d’aquest episodi, el Cercle d’Entitats Catalanes d’Origen Marroquí de Tarragona ha denunciat el tracte que van rebre els joves durant l’actuació policial que va aixecar un gran revol a les xarxes socials. Des de l’entitat es considera que va ser «desproporcionada i vexatòria», amb els joves.