Sabina actuarà a la Tàrraco Arena Plaça

A partir d’aquest dimecres 4 de febrer les entrades també es podran adquirir a les taquilles del Teatre Metropol

Per . Actualitzat el

Després de cinc anys sense actuar en solitari, el mestre Joaquín Sabina torna als escenaris per a celebrar el 15 aniversari d’un dels treballs més aclamat, l’inoblidable 19 días y 500 noches (1999) i serà a Tarragona el proper dissabte 4 d’abril a les 22 hores a la Tàrraco Arena Plaça de Tarragona.

La iniciativa va sorgir com a un regal per als seguidors llatinoamericans amb la gira. El que va començar amb concerts puntuals el passat mes de desembre a Madrid i Barcelona ha acabat per donar lloc a una de les gires més esperades de Joaquín Sabina a Espanya, 500 Noches Para Una Crisis. La gira començarà al març, poc després del llançament del disc gravat en directe en el Luna Park de Buenos Aires previst el 24 de febrer. A finals d’abril, Sabina s’acomiadarà dels seus seguidors espanyols.

Les entrades estan ja a la venda a www.ticketmaster.com, www.latracaespectacles.com i a partir del 4 de febrer, es podran comprar a les taquilles del Teatre Metropol, en horari habitual (dimecres i dijous, de 12 a 14 h i divendres de 12 a 14 h i de 18 a 20 h). El preu de les entrades oscil·la entre 38 i 75 €, més despeses de gestió.