La Part Alta somriu a la crisi un altre cop amb la nova edició dels menús rebaixats

Del 5 al 22 de febrer, 13 restaurants oferiran àpats a preus reduïts

Per . Actualitzat el

El Patronat Municipal de Turisme i l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) han presentat aquest matí la 4a edició de les jornades gastronòmiques La Part Alta Somriu a la Crisi que en la seva edició passada va superar els 10.000 participants. Del 5 al 22 de febrer, tant al migdia com a la nit i tots els dies de la setmana, els restaurants de l’ARPA oferiran menús del dia i menús degustació a un preu d’entre 19 i 32 euros (IVA inclòs); begudes no incloses.

La Part Alta Somriu a la Crisi 2015 comptarà amb la participació dels restaurants Àpats Quattros, AQ Restaurant, Arcs Restaurant, Ares, El Llagut, Entrecopes, La Catedral, La Nova Taverna, Palau del Baró, Quim Quima, Racó de l’Abat, Sadoll Restaurant, Taller de Cuina.

A la proposta gastronòmica, se sumen 10 cellers que representen les diverses D.O. del territori. Enguany els cellers participants són: Mas Sersal, Rosa Maria Torres, Covides, Sant Josep, Gran Clos, Cooperativa Agrícola d’Ulledemolins, I tant Vins, Mas Foraster, Mont Marçal, Scala Dei i Celler Mas Bella.

De la mateixa manera que en les edicions passades, per cada ampolla de vi o cava que els clients prenguin durant l’àpat en rebran una igual de regal per gaudir-la a casa seva. Aquest any, s’incorpora com a novetat dins el programa de les jornades, un directori amb les botigues de Tarragona on es poden comprar els vins participants de La Part Alta Somriu a la Crisi 2015.

La Presidenta del Patronat de Turisme i regidora de l’Ajuntament, Patrícia Anton, ha destacat la importància que «aquestes propostes es mantinguin en el temps i que els clients puguin apreciar la qualitat gastronòmica de la nostra ciutat a uns preus més que raonables». Quintín Quinsac, president de l’ARPA, per la seva banda ha comentat que «el que volem és apropar la gastronomia i els vins al major nombre de persones possible. Per això, cellers i restauradors ajustem els preus al màxim mantenint la qualitat dels nostres productes».

Durant les jornades, els restaurants de l’ARPA es convertiran en punts de venda de polseres solidàries (3 euros), destinant els beneficis a l’Obra Social de Sant Joan de Déu per avançar en l’investigació del càncer infantil.

  • conxita fenés serrano

    de 19 a 32 euros sense beguda en diuen ” preu reduït ” ?