ERC aprova la llista per a les municipals

La presidenta local, Mònica Alabart, i l’independent Xavi Puig acompanyen Pau Ricomà en les primeres tres posicions

Per . Actualitzat el

Esquerra Republicana de Catalunya s’ha convertit en la primera formació de la ciutat de Tarragona que aprova la seva candidatura a les eleccions municipals del proper 24 de maig. L’Assemblea de la Secció Local, que ha registrat la participació més alta dels últims anys, ha donat suport amb un 64% de vots favorables a la proposta de llista del seu alcaldable, Pau Ricomà, que compta amb la presidenta local, Mònica Alabart, en el segon lloc, i un independent, el professor de la URV i membre de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) Xavi Puig, en tercera posició.

Ricomà ha definit la candidatura com a «àmplia, inclusiva i netament independentista».«Hem fent la candidatura que fa un any tenia al cap, a poc a poc. Aquí no hi ha fitxatges d’última hora, sinó gent amb la que al llarg d’aquests mesos hem anant trobant-nos, coincidint en els plantejaments de ciutat i de país. Hi ha persones honrades i capaces de treballar per Tarragona des de les màximes responsabilitats», afirma el cap de llista republicà, que ha situat en quart lloc un representant de Moviment d’Esquerres (MES), Jordi Fortuny, i en el cinquè, Laura Castel, del Moviment Demòcrata Català (MDC).

La candidatura d’ERC compta amb un nombre important d’independents i persones amb pocs anys de militància a la formació, que significa una renovació important a la llista. El darrer lloc de la candidatura és per un militant històric, Manel Abad, amb més d’un quart de segle de militància a Esquerra. Tota la candidatura i la biografia dels seus membres es podrà consultar a www.pauricoma2015.cat.

La candidatura d’Esquerra Republicana a les eleccions del 24 de maig la formen:

1. Pau Ricomà Vallhonrat (ERC)
2. Mònica Alabart Calvó (ERC)
3. Xavier Puig Andreu (Ind.)
4. Jordi Fortuny (Ind.-MES)
5. Laura Castel Fort (Ind.-MDC)
6. Jordi Bellés Mateu (ERC)
7. Virgínia Borràs Vicente (ERC)
8. Jordi Guàrdia Romeu (ERC)
9. Maria Cinta Pastó Sales (Ind.)
10. Jean-Marc Segarra (ERC)
11. Roser Pros-Roca (ERC)
12. Miquel Buñuales (Ind.)
13. Jordi Alasà Gonzàlez (ERC)
14. Aina Rovira Palau (JERC)
15. Albert Vendrell (Ind.)
16. Ferran Tortosa (Ind.-MDC)
17. Carme Mas (Ind.-MES)
18. Saül Garreta Puig (Ind.)
19. Sergi Albarran Nadal (ERC)
20. Josepa Salamé Sala (ERC)
21. Jordi Soberà (Ind.)
22. Lluís Monfort Anglès (Ind.)
23. Pere Gonzalvo Piñol (ERC)
24. Dolors Molas Martí (ERC)
25. Montse Martínez (ERC)
26. Palmira Flor de Lis (ERC)
27. Manel Abad Segarra (ERC)
Suplents
Alexanda Palos Tost (ERC)
Francesc Gonzàlez (ERC)
Neus Roig Saiz (ERC)

  • Alies

    la gent d’ERC ja en quedareu ben tips de la Laura Castel. Quina trepa!!! Agafeu-vos fort.

  • Alies

    pel vostre coneixement ; la Laura Castel va treballar al gabinet d’en Josep M. Pelegrí I Aixut ( conseller de governació de l’època), reiteradament va intentar anar a llistes al parlament sense el suport de la militància de Tarragona, va estar impossada per anat a la llista de CiU a l’any 2003 ( acabava d’aterrissar a Tarragona de Salou ).
    Per últim abans de donar-se de baixa d’UDC va intentar tornar a llistes reiteradament l’any 2010 i 2012 i per últim va exigir una delegació de govern.
    Quin personatge sempre medrant. Ideologia ?, la seva.