Tots els colors del cel de Tarragona vistos per Sònia Rimbau

La fotògrafa tarragonina inaugura avui l’exposició ’15 cels del 15…’ a la pizzeria Cal Peter de la ciutat

Per . Actualitzat el

El cel de Tarragona regala moments irrepetibles a qui sap aturar-se una estona i mirar.  Aquesta és la idea que ha inspirat la nova proposta de la fotògrafa tarragonina Sònia Rimbau, que es podrà veure a la pizzeria Cal Peter de Tarragona fins al 2 de març.

La mostra, 15 cels del 15, és un recull de 15 fotografies, totes realitzades a la platja de l’Arrabassada de la ciutat, que capturen el cromatisme del cel durant la sortida del sol. L’objectiu de l’autora és fer evident que no hi ha un cel igual a un altre i que cada dia és un regal de la naturalesa que cal aprofitar.

La inauguració tindrà lloc avui a les 20 hores.