“Salou Experience”, l’aposta per promocionar la Costa Daurada a Irlanda

Els Patronats de Turisme creen un nou paquet turístic per oferir a les agències de viatges

Per . Actualitzat el

Salou, Cambrils i Vila-seca s’han unit amb PortAventura i Costa Daurada per crear el “Salou Experience“, una proposta dirigida al mercat irlandès que inclou el viatge, l’allotjament, entrades als parcs PortAventura i Aquópolis i excursions a l’entorn proper de la Costa Daurada. La finalitat és oferir experiències atractives a un dels turistes més fidels a la destinació. Els Patronats de Turisme de la Costa Daurada, Vila-seca, Cambrils i Salou han pogut finançar aquest paquet invertint la recaptació de la taxa turística.

La primera acció de promoció es va fer el cap de setmana passat en un programa de màxima audiència a la televisió irlandesa, “The Saturday Night Show”. Es van emetre dos espots sobre Salou i la Costa Daurada i es va sortejar un paquet “Salou Experience” per quatre persones, a més d’un premi de 5.000 € en metàl·lic.