Oliver, aquest divendres a la nit a la Sala Zero de Tarragona

Darrer concert que ofereix el periodista i la seva banda a Tarragona ciutat abans d’iniciar ronda d’actuacions a sales d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol

Per . Actualitzat el

 

El periodista i músic tarragoní Oliver Márquez i la seva banda actuen en concert aquest divendres (a partir de les 22.30h) a la Sala Zero de la ciutat de Tarragona. Oliver i els músics que l’acompanyen sobre l’escenari oferiran una actuació d’una hora de durada amb tot el repertori inclòs dins d’aquest primer àlbum: Música Simple, amb sortida prevista per aquest 2015.

Música Simple està integrat per 11 temes en català i castellà que combinen l’estil Pop amb gèneres tant diversos com el Rock, el blues, el Folk i fins i tot la música disco. La veu rasgada d’Oliver és perfectament acompanyada per Miguel Zanón i Miguel A. Barberan (guitarres), Jorge Varela (teclat), Pepe Sáez (baix) i Paco Martín (bateria), tots ells músics de llarga trajectòria en diverses formacions de les comarques tarragonines.

La banda proposa una nit enèrgica i especialment romàntica, carregada de bones melodies i un afinat acompanyament musical. Els assistents al concert, inclòs en el preu de l’entrada, s’enduran a casa una edició limitada del CD Música Simple feta especialment per a l’ocasió. A més amb l’entrada hi ha inclosa consumició.

El concert s’aprofitarà també per enregistrar imatges per a un proper videoclip de la banda que sortirà el pròxim mes de març.

Aquest és el darrer concert que Oliver farà a la ciutat de Tarragona durant força temps, motiu pel qual és recomanable anar-hi per no perdre’s l’oportunitat de veure’ls en directe. Durant el 2015 la formació té previst fer concerts a diverses sales de Catalunya i de l’Estat, participant en algun que altre festival.

Entrades anticipades per Internet

Pòster promocional del concert d'aquest divendres a la Sala Zero de Tarragona, al número 12 de carrer Sant Magí