La Cepta redueix un 50% les tarifes per a nous associats fins al 15 de febrer

Durant el 2015, els autònoms sense treballadors a càrrec s’hi poden donar d’alta per una única quota anual de 80 euros

Per . Actualitzat el

Fins al 15 de febrer, les empreses i associacions que optin per donar-se d’alta per primera vegada a la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (Cepta) poden fer-ho a tarifes reduïdes del 50%.

Així, per menys de 60 euros cada trimestre, una empresa de més de 4 treballadors pot acollir-se a tots els serveis de la confederació empresarial: projecció de la seva activitat, foment de l’emprenedoria i definició del pla d’empresa, formació especialitzada a tots els nivells, assessorament integral en àrees específiques (financera, riscos laborals, internacionalització…) entre altres serveis.

Aquesta oferta se suma a una altra de les promocions de la confederació empresarial que es mantindrà activa durant tot el 2015: l’oferta de l’alta de nous socis autònoms sense treballadors a càrrec mitjançant una única quota anual de 80 euros.