El vent arrenca part del sostre de la coberta del pavelló del Serrallo

A hores d’ara s’estan realitzant tasques d’apuntalament de l’estructura

Per . Actualitzat el

Les fortes ventades de la nit passada a la ciutat han provocat un despreniment parcial de la coberta del Pavelló del Serrallo. Durant tot el matí d’avui s’estan duent a terme les tasques d’apuntalament de la estructura que possibilitaran que els horaris dels entrenaments i partits programats no pateixin cap afectació.

Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha desactivat la fase d’ALERTA del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT i l’ha deixat en situació de PREALERTA un cop finalitzat l’episodi de ventades iniciat ahir sense que s’hagin produït incidències de rellevància. Amb tot, es demana prudència per la situació de vents forts que es mantindran, amb intensitat menor a la dels darrers dies, el cap de setmana.

El bombers treballant a la coberta del pavelló. /Bombers Generalitat

 Els bombers treballant a la coberta del pavelló. Foto: Bombers Generalitat