El Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic tindrà lloc els dies 29 i 30 d’agost a Altafulla

Arran del canvi de data de les eleccions al Parlament de Catalunya, la competició ha hagut de canviar de data

Per . Actualitzat el

La prova esportiva més important que s’hagi celebrat mai al municipi s’ha vist obligada a canviar els dies que s’havien previst en un primer moment. En un principi, el calendari s’havia fixat pel dia 27 de setembre, però l’avançament de les eleccions al Parlament de Catalunya han forçat a canviar-ho pel 29 i 30 d’agost. Una decisió que s’ha hagut de meditar bé per part de l’Ajuntament d’Altafulla i les federacions català i espanyola d’atletisme, ja que s’hi havia d’evitar que coincidís amb altres competicions d’àmbit internacional i de la federació catalana i havia d’encaixar amb l’agenda municipal. El regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, ha assegurat que la prova “es podrà desenvolupar amb total normalitat i tornarà a ser un èxit, tant a escala organitzativa com de participació”. La competició serà un assaig pels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017, ja que Altafull és la seu de la prova de triatló.