Aigües de Tomoví alerta d’una estafa que actua en nom seu

Una empresa es fa passar pel servei d’aprovisionament i sanejament entre els veïns d’El Vendrell

Per . Actualitzat el

L’empresa d’aigües s’ha trobat en mig d’un engany que porta actuant uns dies al municipi. El procediment comença amb una enquesta als ciutadans, tant a la via pública com als habitatges particulars, en nom de l’empresa Aigües Tomoví. Posteriorment, els comuniquen que han guanyat un viatge per haver completat el qüestionari i intenten reunir-se a casa del particular. L’empresa ha volgut deixar clar que no té cap relació ni amb les enquestes ni amb el concurs, tal com explica Jaume Escarré, regidor d’Aigües de l’Ajuntament del Vendrell i president de l’empresa Aigües Tomoví, “en cap cas, realitzem aquest tipus de campanyes comercials” i ha afegit que “qualsevol ús del nom de l’empresa o el servei per a aquesta activitat constitueix un il·lícit penal.” El servei posa a la disposició dels ciutadans un telèfon d’atenció per poder fer consultes i tenir més informació en cas de ser necessari.