“10 anys de voluntariat per la llengua: un tast!”, coneix les noves formes d’aprendre català

El Moll de Costa del Port de Tarragona inaugura aquest divendres dia 30 un recull d’imatges dels participants del programa Voluntariat per la llengua

Per . Actualitzat el

El Tinglado 4 acollirà fins a finals del mes de febrer una mostra d’imatges i testimonis de les activitats que s’ofereixen dins del programa Voluntariat per la Llengua. Una iniciativa que crea parelles lingüístiques formades per un voluntari que parlar fluidament el català i un aprenent que vol millorar el seu nivell. Les trobades es reparteixen en 10 hores i es poden fer en qualsevol àmbit o en locals que organitzen activitats complementàries per conèixer la cultura, les tradicions i la geografia del país. El programa compta amb 90.000 parelles d’ençà que va començar l’any 2003 i ha rebut el reconeixement de la Unió Europea com a una de les millors pràctiques de reforç a l’aprenentatge d’una llengua.

L’exposició també crearà un punt d’inscripció per aquelles persones interessades a formar part del Voluntariat per la llengua.