Parada tècnica de la planta de PDH de Basf a Tarragona

L’aturada, que tindrà una durada de 36 dies, generarà uns 600 llocs de treball

Per . Actualitzat el

BASF ha iniciat la parada tècnica de la seva Planta de Deshidrogenació de Propà (PDH) situada al Centre de Producció de Tarragona.

Aquesta parada es du a terme amb una periodicitat aproximada de dos anys i té com a objectiu principal l’execució de tasques periòdiques de manteniment de maquinària i aparells que no es poden dur a terme durant el funcionament de la instal·lació, així com la realització de les proves legals periòdiques preceptives d’inspecció d’equips a pressió i la implantació de projectes de millora de procés, productivitat i rendiment energètic.

La parada té una durada prevista de 36 dies i involucra nombroses empreses de serveis de manteniment i inspecció, generant durant aquest període  600 llocs de treball aproximadament, que s’afegeixen als 100 que  l’activitat quotidiana de la planta genera de manera estable.