La campanya “Posem a Punt el teu Barri” completarà el seu recorregut per la ciutat

El centre de Tarragona es netejarà a fons gràcies a la feina de diferents departaments municipals

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona va iniciar, fa 3 anys, una campanya de neteja de tota la ciutat que ara arriba al centre. Després de recórrer els barris de Ponents, Llevant i els del Nord, únicament mancava aquesta zona per condicionar els seus carrers. Joan Sanahujes, regidor de Neteja de l’Ajuntament, explica que “La finalitat d’aquest treball, consisteix a realitzar diferent tasques intensives i coordinades amb els diferents departaments municipals que actuen a la via pública”. Els treballs es fan de 9:30 hores fins a les 13 hores, entre dimarts i divendres, per poder dedicar-se a diferents sectors prèviament senyalitzats. Les principals accions que es realitzen són: neteja de papereres i clavegueram, retirada de pintades i poda i jardineria, entre d’altres.