Cau una empresa de la Pobla de Mafumet que simulava contractes de treball

Hi ha 17 persones detingudes, 15 de les quals a Tarragona, acusades de falsificació documental i frau a la Seguretat Social

Per . Actualitzat el

La Policia Nacional ha desmantellat una empresa fictícia, dedicada a l’assessorament empresarial i amb domicili social a la Pobla de Mafumet, que hauria defraudat 40.000 euros a la hisenda pública mitjançant la simulació de contractes a treballadors a canvi d’una quantitat econòmica, falsificant la documentació i sense cotitzar les corresponents quotes a la Seguretat Social. Hi ha 17 persones detingudes, 15 de les quals a Tarragona, moltes de les quals utilitzaven la documentació obtinguda per regularitzar o renovar la seva situació administrativa a l’Estat espanyol o bé per sol·licitar prestacions o subsidis d’atur.

El màxim responsable seria un ciutadà espanyol d’origen marroquí i el seu apoderat.