Anduluplandu presenta una nova exposició ‘Refherències’

La mostra s’inaugurarà el divendres dia 30 de gener a les 20 hores.

Per . Actualitzat el

Elisabet Diez, Anduluplandu, reedita la seva particular visió sobre personatges famosos i presenta la tercera exposició de la sèrie Refherències, en aquesta ocasió a la cafeteria As Crechas, situada a la plaça del Fòrum de Tarragona.

Als personatges il·lustres que ja han passat pel sedàs d’aquesta artista tarragonina, com són David Bowie, Winona Ryder o Woody Allen, se’n sumaran altres que es desvetllaran el mateix dia de la inauguració. Tots mantindran l’original mirada fresca i inconfusible d’aquesta artista tarragonina que beu de diferents influències a l’hora d’interpretar la figura d’aquests personatges que ella considera fonts d’inspiració, ídols o muses. «L’exposició va néixer al voltant d’una cita del guionista i cineasta independent Jim Jarmusche, que manté la idea que tot allò que es crea parteix inevitablement, i sovint inconscientment, d’una suma de referents visuals, culturals i herències…», explica.

La mostra s’inaugurarà el divendres dia 30 de gener a les 20 hores i es podrà visitar fins al dia 30 de març.