L’Arboç obre un menjador social dins de l’institut públic

El poble respon a una necessitat social que afecta molts veïns del municipi

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de l’Arboç ha inaugurat el menjador social de la ciutat, aquest passat dilluns dia 26, gràcies a l’acord de col·laboració amb el centre d’educació secundària del municipi i a la feina desinteressada de molt arbocencs. L’institut ha cedit el menjador escolar per poder tirar endavant aquest projecte. També, diferents empreses, entitats i persones a títol personal han donat suport i han impulsat la iniciativa.

Les persones que acudeixin al menjador estaran sota el seguiment i la valoració individual de les treballadores de serveis socials de l’Ajuntament, per tal d’assegurar que els recursos alimentaris van destinats a persones amb necessitats i que se’n fa un ús adequat.