Èxit participatiu i d’organització de la IV Marxa Castells del Baix Gaià

Més de 600 persones van omplir el passat cap de setmana els camins i carrers de les diferents poblacions per on va passar la cursa no competitiva

Per . Actualitzat el

La IV Marxa Castells del Baix Gaià ha tornat a esdevenir un èxit, tant pel que fa a participació com a organització.

El fet d’haver de tancar el període d’inscripcions dues setmanes abans de la celebració de la prova ja permetia predir uns bons números.Finalment hi han participat un total de 520 persones provinents de seixanta-quatre poblacions d’arreu de Catalunya. 261 eren dones i 259 eren homes. El corredor més jove era nascut l’any 2000 i el més veterà, l’any 1938. El recorregut d’aquesta caminada no competitiva de 25,4 quilòmetres ha passat per Altafulla, Tamarit, el Catllar, la Riera (Castellot) i Ferran. El temps fixat com a màxim era de set hores i mitja, i just a la meitat arribaven els primers caminaires per afegirse a la botifarrada i a la calçotada populars per recuperar forces.

Entre corredors i voluntaris, diumenge passat més de 600 persones van omplir camins i carrers del Baix Gaià, una xifra que des de l’Ajuntament d’Altafulla es marquen com a límit donada la dificultat d’organització, i per mantenir sempre les premisses de qualitat i bon rendiment.

L’activitat ha estat organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla i Athletic Events i ha comptat amb la col·laboració del Consorci Turístic Baix Gaià, dels Atletes d’Altafulla, de la Penya Ciclista d’Altafulla i d’Hortalisses Blanch.