Tres càmeres de vigilància noves a l’estació de tren de Calafell

Adif vol incrementar la seguretat del pas soterrat entre andanes

Per . Actualitzat el

L’administrador d’infraestructures ferroviàries espanyol (Adif) ha respost, finalment, a la petició de l’Ajuntament de Calafell d’augmentar la tranquil·litat dels ciutadans que volien agafar el tren. S’han instal·lat tres càmeres, a part de les que ja funcionaven, en diferents punts del túnel que comunica les dues andanes de l’estació. Aquestes noves mesures de seguretat estan connectades amb la caserna de la Policia Local per garantir una actuació ràpida en cas d’accident o alteració de l’ordre. Joan Olivella, alcalde de Calafell, assegura que amb aquestes tres càmeres noves “S’evitarà que es produeixin actes vandàlics en aquesta estació i, a més, els ciutadans se sentiran més segurs a l’hora d’agafar els trens”.

Durant els últims anys, l’estació de trens ha estat escenari de nombrosos actes vandàlics, com per exemple grafitis, o la presència de persones que intimidaven als viatgers que transitaven per les andanes. Això ha provocat queixes dels veïns del municipi que reclamaven més seguretat per poder fer ús del transport públic sense preocupacions.