Rècord històric de participants dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona

El concurs tanca l’edició d’aquest any amb 440 treballs

Per . Actualitzat el

El concurs literari, organitat per l’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, ha sigut un èxit. Les tres categories han rebut abundants inscripcions, un augment constant des que es fa canviar el model organitzatiu i el cartell. El premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler compta amb un total de 116 candidats, el Premi de traducció Vidal Alcover en té 19 i el Premi de narrativa curta per Internet Tinet, 305. Globalment és la xifra més alta de la història dels premis. Els participants no són únicament de Tarragona, sinó de territoris de parla catalana, com del País Valencià o Illes Balears, i de forra de l’àmbit lingüístic català, per exemple Alemanya, Països Baixos o Itàlia.

El veredicte de les tres categories es farà públic al mes de maig. Fins llavors, els lectors faran una preselecció i, posteriorment, els membres del jurat escolliran els guanyadors.