Nova edició de la Gala de l’Esport

Vila-seca premia els millors esportistes locals

Per . Actualitzat el

L’´últim dia de Festa Major va ser l’escenari perfecte per l’acte anual de la Gala de l’Esport a l’Auditori Josep Carreras. Els guanyadors de les categories individuals han sigut Clàudia Pérez, patinadora amb trofeus en l’àmbit local, comarcal i català, i Ferran López, ciclista que ha guanyat competicions a escala nacional i ha obtingut grans resultats en competicions internacionals. El Club de Futbol Vila-seca, es va endur el premi al millor equip local per l’ascens a primera divisió i pel comportament modèlic de tots els membres de l’equip. Per altra banda, es va entregar una menció d’honor en reconeixement a la trajectòria i constància com a president del Club de Tir al Plat “Sant Esteve” a Manuel Hidalgo, qui ocupa el càrrec des de 1988.