La Diputació de Tarragona prepara la cita amb FITUR 2015

Les marques turístiques de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es promocionaran de forma conjunta

Per . Actualitzat el

El Patronat de Turisme serà l’encarregat de representar l’activitat turística de Tarragona, Reus, Salou, Cambrils i Vila-Seca, sota la marca Costa Daurada, i de les Terres de l’Ebre a un dels principals aparadors turístics del món. La fira FITUR celebra la seva 35a edició, que tindrà lloc a partir del dia 28 de gener fins a l’1 de febrer, i acollirà a més de 9.100 expostiors d’arreu del món. Dins de l’estand de Catalunya, es crearà un espai destinat a promocionar l’oferta turística de la Costa Daura i Terres de l’Ebre. La Diputació de Tarragona ha volgut unir els diferents municipis sota dues marques per tenir més força entre els professionals del sector i el públic nacional i internacional.

La Fira Internacional de Turisme s’ha convertit en un esdeveniment turístic de referència de l’àmbit estatal i dels mercats Iberoamericans. La darrera edició va rebre un total de 120.231 visitants professionals i 97.549 no professionals. Una cita que brinda l’oportunitat de fer nombrosos contactes i que dóna a conèixer les novetats del nou any.