La Candelera porta la festa a Calafell

Serà el 30 i 31 de gener i l’1 de febrer

Per . Actualitzat el

Els dies 30 i 31 de gener i 1 de febrer Calafell celebra la Festa Major de la Candelera, que és la festa major d’hivern del municipi.

Entre les activitats que es duran a terme hi ha un Tast de Vins DO Penedès el divendres, 30 de gener, a les 19 hores a la Fonda Antiga, plaça Catalunya s/n. Així mateix dissabte, de 2/4 de 12 del matí a les 2 del migdia, a la Plaça Catalunya, hi haurà un Taller de Circ amb bicicletes estranyes, cordes d’equilibris, hulahops, malabars, xanques, monocicles i moltes coses més per a la quitxalla del municipi. A la vegada també hi haurà un taller de Maquipeining de maquillatge i perruqueria fashion kids. Ja la tarda de dissabte, a les 17 hores, està prevista una Cercavila Gegantera amb la participació de les colles geganteres de: Montblanc, Ripollet, Alcover, Sant Boi de Llobregat i Calafell. Aquesta cercavila comptarà amb la participació de Les Tirantinaires de Calafell.

A les 10 de la nit, al Teatre Auditori Municipal Joan Colet, el Grup de Gospel Singfònics, participants del programa Oh Happy Day!, de Tv3, oferiran un concert. L’entrada al concert és gratuïta. El diumenge, 1 de febrer, tindrà lloc una de les activitats destacades de la Festa Major: com és la Missa Cantada i Cant dels Goigs amb la benedicció de les candeles i veneració de la Mare de Déu de la Cova, a l’Església del castell. El Cant dels Goigs anirà a càrrec, com ja és tradicional, del Cor Parroquial Santa Creu. A continuació, a 2/4 d’1 del migdia, a la plaça Catalunya, hi haurà exhibició de Puntes de Coixí, a càrrec de les puntaires de l’ARC. Simultàniament, hi haurà la ballada de la Roda d’Esbarts Catalònia que inclourà les actuacions de l’Esbart Rosa d’Abril, l’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres del Penedès, l’Esbart Vila de Vendrell i l’Esbart Dansaire de Calafell.

Els actes de Festa Major clouran amb el Ball de Festa Major, a 2/4 de 8 del vespre, al càrrec de l’Orquestra La Montecarlo al Pavelló Joan Ortoll amb entrada lliure.