La pista de gel, l’èxit de les festes de Nadal

Més de 13.000 persones han passat per les instal·lacions de la Plaça Verdaguer

Per . Actualitzat el

La campanya de Nadal “Posa llum al teu Nadal” ha organitzat diferents activitats adreçades a tots als públics amb la intenció de compartir jocs i il·lusió amb tots els tarragonins. La pista de gel ha sigut una de les propostes amb més èxit. Durant el mes i mig que ha estat oberta, més de 13.000 persones han patinat per un mòdic preu, 3.000 d’elles ho han fet amb descomptes que oferien les botigues que participaven en la campanya. Segons la regidora de comerç i turisme, Patrícia Anton, la pista de gel “ha estat una iniciativa excel·lent que ha complert amb escreix l’objectiu de promoure i dinamitzar una de les zones comercials de la ciutat més destacades, potenciant el comerç i l’esperit nadalenc de la ciutat”. La iniciativa ha augmentat l’activitat al centre de la ciutat i ha sigut molt ben rebuda pel botiguers de la zona.