La Festa Major de Sant Antoni posa punt final aquest cap de setmana

Els gegants i l’esport seran els últims actes després de més d’una setmana d’actes i activitats

Per . Actualitzat el

L’últim diumenge de Festa Major a Vila-Seca estarà ple d’activitats tot el dia. Durant tot el matí, gegants vinguts de diferents punts faran una cercavila pels carrers del poble i acabaran a la plaça de l’Església amb una ballada conjunta final. Tots els beneficis, que s’obtinguin de la venda de diferents productes al llarg del matí, anirà en beneficis del Banc d’Aliments. A la tarda, es podrà assistir a l’últim espectacle familiar The Magomic Show.

Per altra banda, l’esport serà protagonista l’últim dia de festa. A les 12 del migdia, hi haurà partit de futbol dels veterans de Vila-seca i l’E.F.V. Valls i, a última hora de la tarda, s’entregaran els premis als millors esportistes locals del 2013-2014 a la Gran Gala de l’Esport a l’Auditori Josep Carreras.