La biblioteca de Torredembarra permet gaudir del teatre en primera fila

El projecte “Llegir el teatre” acosta l’art escènic a través de la lectura

Per . Actualitzat el

La Biblioteca Mestra Maria Antònia forma part del cicle dels clubs de lectura de textos teatrals que el Departament d’Ensenyament i el Teatre Nacional de Catalunya han impulsat en diferents punts del territori català. La finalitat de la iniciativa és apropar el teatre als assistents i que hi participin de forma crítica i, així, implicar i estimular la cultura entre els ciutadans. La primera sessió serà el dimarts 27 a les 18 hores i es llegirà l’obra “El somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare.

Es podrà assistir al club de lectura “Llegir el teatre” cada dimarts i s’oferiran lectures, dramatitzacions i projeccions de vídeos d’obres.