Rafa Luna proposa un canvi de nom del projecte BCN World

El Diputat Popular creu que el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha d’obrir un concurs

Per . Actualitzat el

Rafa Luna, diputat del Parlament de Catalunya, no veu lògic que es conservi el nom BCN World, ja que va ser proposat per l’empresa Veremonte i ja no forma part del projecte. Davant d’aquesta situació, Luna creu que s’hauria d’apostar per potenciar la zona i, per tant, el nom hauria d’estar relacionat amb el territori on aquest complex s’ubicarà.

El diputat veu convenient que sigui el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona qui engegui el concurs d’idees per assignar la nova denominació, un nom que “tingui en compte la importància de les marques de Tarragona i Costa Daurada, i que així quedi reflectit”. Luna creu que la marca tindria suficient potencial turístic per poder encapçalar un projecte d’aquestes dimensions.