L’exposició pictòrica “Creació, destrucció” mostra l’evolució d’obres en directe

L’artista Josep Maria Roselló vol transmetre al públic el procés vital d’una creació artística

Per . Actualitzat el

Josep Maria Roselló ha decidit agrupar cinc obres de projectes i exposicions anteriors que mai havien sigut reunides per formar part de la seva peculiar exposició. Les diferents composicions seran destruïdes a mesura que la mostra avanci. La intenció és exemplificar el procés de creació i de destrucció que posa nom a l’exposició. Cada dia, diferents artistes, crítics d’art, historiadors o estudiants, aniran retallant petits trossos de cada obra i, a la vegada, artistes col·laboradors de Roselló aniran reomplint els espais buits amb noves pintures fetes in situ. Per tant, el cercle s’acabarà tancant amb més creació. Les restes de les obres serviran per futurs quadres, però també es reservarà una part pels visitants, que podran endur-se un record únic a canvi d’una simbòlica contribució per futurs projectes de l’artista.

L’exposició quedarà inaugurada aquesta tarda a les 19 hores al Tinglado 1 del Moll de la Costa i es podrà visitar durant onze dies.